3 projecten in Amsterdam Noord

Illustraties maken voor Nieuwe Helden: Wandeling met smartphone app als theatrale navigatie-tool.
"Amsterdam stroomt aan alle kanten over, dus de periferie wordt steeds begeerlijker en interessanter." "Noord is hip en heeft het Over het IJ Festival. Ook Buiksloot merkt dat. Het was ooit een dorp, maar is nu een Amsterdamse wijk, met alle problemen en verhalen die daarbij horen. De deelnemers aan de audiotour The Village AMS Noord krijgen wat van die verhalen te horen."
Uitgangspunt was dat alle illustraties met een .5 en 1.0 mm zwarte stift op een A5 (en in sneltrein vaart!) werden gemaakt. Dit garandeerde een visuele samenhang ondanks de verschillende stijlen en handschriften van de deelnemende illustratoren. Het was zeer inspirerend om met zoveel talentvolle mensen samen te werken!

Recensie Theaterkrant: Dwalen door het Siberië van Amsterdam
The Village Amsterdam Noord Wandeling met smartphone app als theatrale navigatie-tool

2 x Logo In stedelijke gebieden waar diverse voetbalclubs huisvesten vinden wel eens fusies plaats om een sterkere club te creëren. Voor de roemruchte en maar ook rivaliserende clubs DWV en de Volewijckers werd dat DVC Buiksloot. Mijn ontwerp voor een logo werd door alle betrokkenen goed ontvangen; voorwaar geen makkelijke materie gezien de vele sentimenten! Enkele seizoenen later begon het bij voormalige groen/ witte kopstukken toch te kriebelen en is de fusie ongedaan gemaakt.
Het bestuur benaderde mij wederom, nu, voor een update van het Volewijcker logo.

Drukwerk Sinds jaar en dag verzorg ik alle media uitingen voor podium de Buiksloterkerk. De website, de email nieuwsbrief en alle drukwerk in de vorm van flyers, affiches en verslagen.