Spelers volgen met Trello

Alle spelers van de club overzichtelijk op één pagina en elke speler zijn eigen mapje...
Trello werkt in the cloud en is gratis. Het begint met een leeg bord, maar al snel heeft u teamlijsten, spelerskaarten alles overzichtelijk op één scherm. Alles is bij te houden door verschillende personen binnen de club. Sleep spelerkaarten om de teams voor het nieuwe seizoen samen te stellen. Gebruik kleurcodes om voor de club belangrijke zaken een extra accent te geven, etc.
De mogelijkheden van Trello om een speler volg -en ontwikkelsysteem op te zetten die past binnen de cultuur van uw eigen club zijn eindeloos.
Als trainer en TJC durf ik dit wel te beweren. In de praktijk getest bij ASV de Dijk in Amsterdam. O.a. is het mogelijk om met een mobiel gegevens bij te houden zelfs terwijl de wedstrijd nog bezig is! Zie voor meer uitleg over de mogelijkheden en downloadbare tutorial (ook gratis!) op mijn Animation Sports pagina.

Reactie Trello:
Hi Fred,
Thanks for writing to us. This is indeed a great use for Trello and we appreciate that you spread the word. As we really appreciate it, we would be happy to issue you an additional gift code for another year of Trello Gold.
All the best,

Torben The Trello Team