Voetbal editor template voor Microsoft Word

In een handomdraai voetbal visueel maken: zelf mooie voetbal illustraties maken. Ik heb voor dit project een voetballertje 3D gemodeleerd en zo bewerkt dat basis voetbalhandelingen 360° met klik en sleep vanuit een Word document op verschilende velden geplaatst kunnen worden. Bij uitstek geschikt om oefeningen te visualiseren vanuit uw eigen Microsoft Word programma.
Via de Animation Sports pagina kunt u complete oefeningen downloaden en de editor eerst uitproberen. De editor is direct te downloaden kost slechts €9,50

Gebruikers reacties:
"Fred, bedankt voor je snelle reactie en diverse leuke en inspirerende bijgevoegde bestanden. Het is erg prettig om i.p.v. getallen, cirkels en driehoeken, een keer getekende spelers te gebruiken. Het ziet er gelijk veel mooier en duidelijker uit, en ik heb diverse trainingen op kladjes geschetst, die ik nu mooi kan uitwerken."
Jos van Lier, F-coördinator v.v. Alexandria'66

"Hallo Fred, het werkt prima zo voor de doeleinden waarvoor ik het nodig heb. Ik zit momenteel op een applicatiecursus bij de KNVB om de 12 punten te behalen ter verlenging van de licentie voor mijn TC2-diploma. Je editor heeft me prima geholpen bij de tekeningen die ik moet maken voor de benodigde trainingen."
Pieter Schuitemaker